BEDRIJFSHULPVERLENING VOOR KAPPERS

Hierbij ons COVID-19 protocol

Ongevallen en calamiteiten kunnen overal voorkomen. Ook in uw zaak. Scenario’s waar u niet graag aan denkt. Toch is het van belang hierbij stil te staan. Om snel en adequaat te reageren en om uw werknemers en klanten goed op te vangen en te verzorgen, is een goede voorbereiding noodzakelijk. Daarom ook bent u als werkgever wettelijk verplicht één of meer werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Deze bedrijfshulpverleners moeten hiervoor een BHV-opleiding volgen. Kappers BHV biedt u de mogelijkheid om deze cursus te volgen. De cursus is te volgen in 1 dag en wordt gegeven door een ervaren trainer. Kappers BHV is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bedrijfshulpverleners. Tevens zijn wij gecertificeerd opleidingsbedrijf via de Nederlandse Reanimatie Raad.

Een goede kwaliteit van de opleiding is dus gegarandeerd!

Kappers BHV is speciaal gericht op kapsalons. U heeft een kapper als trainer en de opleiding is speciaal toegespitst op ongevallen die in uw kapsalon kunnen voorkomen. Geen onnodige ballast dus! Wij bieden de basiscursus bedrijfshulpverlening aan voor maar € 205,- Hiervoor krijgt u in 1 dag alles wat u moet weten om uw zaak veiliger te maken voor de klanten en uw medewerkers. Ook bieden wij een herhaalcursus aan om de kennis up-to-date te houden. De kosten voor een hele dag training zijn slechts € 145,- euro.

Korting ANKO Leden

BHV Basis 1 dag € 205,- ANKO Leden betalen € 190,- BHV Herhaling 1 dag € 155,- ANKO Leden betalen € 140,- Neemt voor meer informatie of, om u in te schrijven contact met ons op

LINKS
NVB Nederlandse Reanimatie Raad ANKO